02
surgical-light
操作表
medical-pendant

Babagan北城

WANYU

  • 关于我们
  • 关于我们
  • 关于我们
  • 关于我们
  • 关于我们

WANYU

PURWAKA

雷竞技竞猜上海万宇医疗设备有限公司,主营帕玛兰、兰普、塔贝尔、兰狮等歌剧。在美国,我们生产了许多食人鱼。

  • -
    Didegaké ing taun 2004
  • -
    Pengalaman 16较
  • -+
    Luwih saka 60产品
  • -+
    供应商mtv大奖:13

produk

Inovasi

  • LED 500/700吊顶LED双头医院医用灯,CE认证

    LEDD500 / 700天花板LE…

    Pambuka LEDD500 / 700 nuduhake lampu medis rumah sakit LED kubah dobel。佩鲁马汉·兰普·梅迪斯·鲁玛·萨基特·迪格维·萨卡·帕多安铝·坎提·皮尔铝·坎德尔,唱bisa mbantu banget kanggo ngilangi panas。Bohlam iku Bohlam OSRAM, kuning lan putih。我的朋友,我的朋友,我的朋友,我的朋友,我的朋友,我的朋友。Lengan sing muter nganggo lengen aluminium sing entheng kanggo posisi sing akurat。Ana telung pilihan kanggo…

  • LED 620620天花板LED双穹顶医疗操作灯,带有墙壁控制雷竞技原生app

    LED Langit-langit LED 620620…

    Pambuka LEDD620 / 620 nuduhake lampu operasi medis唱dipasang ing plafon dobel。无论如何,都要用英语唱。Nihan paduan铝,nganyari struktur内部,efek disipasi panas sing luwih apik。7模兰普,共72个兰普,rong warna kunning lan putih, bohlam OSRAM berkualitas tinggi, suhu warna 3500-5000K sing bisa disetel, CRI luwih dhuwur tinimbang 90, penerangan bisa tekan 150.000 Lux。面板operasi yaiku layar tutul LCD, pencahayaan, warna…

  • LED 730740天花板LED双头医用外科灯,高雷击强度雷竞技官方网站

    LED Langit-langit LED 730740…

    Pambuka LEDD730740, nuuhake lampu, bedah, jinis kelopak dobel。康戈·卡马尔的歌剧是歌剧,他的歌剧是歌剧,他的歌剧是歌剧。Lampu bedah medis dobel LEDD730740 nyedhiyakake padhang maksimal 150.000 flux lan suhu warna maksimal 5000K lan maksimal CRI 95。Kabeh paramèter bisa diatur ing sepuluh level panel控制layar tutul LCD。Gagang digawe saka bahan anyar, resistance…

  • LED 500/ 700c +M吊顶LED双穹顶摄像机手术室灯

    Langit-langit LEDD500 / 700C + M…

    Pambuka LEDD500700C + M nuduhake lampu kamar operasi LED kubah dobel。系统卡梅拉内部局域网监测甘东eksternal bisa digunakake kanggo latihan。这是一部歌剧。1、bedah saraf■ortopedi■创伤科/ darurat UTAWA■泌尿科/ TURP■眼科■endoskopi Fitur Angiografi系统Kamera Kamera bawaan, ora prelu digantung karo set liyanan…

PAWARTA

Layanan Pisanan