02.
手术灯
手术表
医学吊坠

巴巴根kita

Wanyu.

  • 关于我们
  • 关于我们
  • 关于我们
  • 关于我们
  • 关于我们

Wanyu.

Purwaka.

雷竞技竞猜上海万宇医疗设备有限公司umume melu Adol Peralatan Medis,Fokus Ing Pemasaran Peralatan Kamar Operasi,Kalebu Lampu Operasi,Tabel Operasi,Lan Liontin Medis。Baris Produk Didol Ing Saindenging Jagad,Lan Kita Duwe Mitra Agensi Eksklusif Ing Pirang-Pirang Negara Ing Eropa Lan Amerika。

  • -
    Didegakéingtaun 2004
  • -
    彭阿拉曼16张
  • -+
    Luwih Saka 60 Produk
  • -+
    可编派EMAS:13

Produk.

Inovasi.

  • LEDD500 / 700天花板LED双头医院医疗灯与CE证书

    LEDD500 / 700天花板...

    Pambuka Ledd500 / 700 Nuduhake Lampu Medis Rumah Sakit LED Kubah Dobel。Perumahan Lampu Medis Rumah Sakit Digawe Saka Paduan铝kanthi piring铝kandel,sing bisa mbantu banget Kanggo ngilangi Panas。Bohlam Iku Bohlam Osram,Kuning Lan Putih。Layar Sentuh LCD Bisa Nyetel Katerangan,苏华警报Lan Cri,Kabeh Bisa迪士尔岛迪尔岛。Lengan Sing Muter Nganggo Lengen铝唱歌enthengkanggo postiing sing akurat。ANA Telung Pilihan Kanggo ......

  • LEDD620620天花板LED双圆顶医疗灯与墙壁控制雷竞技原生app

    LED Langit-langit LEDD620620 ...

    Pambuka Ledd620 / 620 Nuduhake Lampu Operasi Medis Sing Dipasang Ing Plafon Dobel。Produk Anyar,Sing Wis Diupdate Adhedhasar Produk Asli。Nihan Paduan铝,Nganyari Struktur内部,Efek Disipasi Panas Sing Luwih Apik。7 Modul Lampu,Total 72 Bolam,Rong Warna Kuning Lan Putih,Bohlam Osram Berkualitas Tinggi,Suhu Warna 3500-5000K Sing Bisa Diseel,CriLuwih Dhuwur Tinbang 90,Penerangan Bisa Tekan 150.000 Lux 150.000 Lux。Panel Operasi Yaiku Layar Tutul LCD,Pencahayaan,Warna ...

  • LEDD730740天花板LED双头医疗手术灯,避免强度高雷竞技官方网站

    LED langit-langit LEDD730740 ...

    Pambuka Ledd730740 Nuduhake Lampu Bedah Medis Jinis Kelopak Dobel。Kanggo Kamar Operasi Kanthi Kothak Pemurnian,Jinis Kelopak Bisa Nyegah Alangan Hawa Lan Nyuda Wilayah Kerusuhan Ing Aliran Udara Laminar。Lampu Bedah Medis Dobel LEDD730740 Nyedhiyakake Padhang Maksimal 150.000助剂Lan Suhu Warna Maksimal 5000K Lan Maksimal Cri 95. KabehParamèterbisa迪士尔ING Sepuluh Lay Ing Panel Kontrol Layar Tutul LCD。Gagang Digawe Saka Bahan Anyar,抵抗...

  • LEDD500 / 700C + M天花板LED双圆顶手术室灯与视频相机

    Langit-langit LEDD500 / 700C + M ...

    Pambuka LEDD500700C + M Nuduhake Lampu Kamar Operasi LED Kubah Dobel。SISTEM Kamera Internal Lan Monitor Gantung Eksternal Bisa Digunakake Kanggo Latihan。Nggunakake Operasi Ngawasi Lan Ngrekam。ndhaptiol■Operasi Weteg / Umum■Ginekologi■Operasi Jantung / Pembuluh Darah / Toraks■贝加莎拉夫■Ortopedi■创伤■创伤■Traumatologi / Darurat Utawa■Urol​​ogi / Tutp■Ent / Opthalology■Endoskopi Fitur angiografi 1. SISTEM Kamera Kamera Bawaan,Ora Prelu Digantung Karo设置Liyane ......

Pawarta.

布拉南比萨南

  • APA Lampu Operasi Langit-langit Ora Bisa Dipasang Ing Kamar Utawa Sing Dhuwur Dhuwure Sithik?

    Wis Pirang-Pirang Taun Pengalaman Adol Lan Produksi,Kita Nemokake Manawa Sawetara Konsumen Bingung Nalika Tuku Lampu Operasi。Kanggo Lampu Operasi Plafon,Dhuwure Instalasi Sing理想Yaiku 2,9米。吉祥jepang,泰国,埃卡多人,utawa sawetara ...

  • Pesenan Ndandani迟来的Kanggo Lampu Operasi

    Nalika Pelanggan Asing Ujar Manawa aku Durung Nate Tuku Lampu Operasi,APA Kualitase Bisa Dipercaya?Utawa Sampeyan Adoh Banget Karo Aku。APA Sing Kudu Aku Lakoni Yen Ana Masalah Kualitas吗?Kabeh Sales,Saiki,Bakal Ngandhani Manawa Produke Paling Apik。Nanging APA Sampeyan Pancen Percaya Karo Dheweke?minangka profesi ...