Produktet kryesore të ndërmarrjes sonë janë tavolina operative mekanike shumëfunksionale e serisë TS, tavolina elektrike të serive TD, shumë pasqyra të serive DD, llamba funksionuese me reflektim të plotë, llamba operative të serive LED, mekanike dhe elektrike, tavolinë funksionimi hidraulike, shtrati gjinekologjik dhe shtrati i ekzaminimit,varëse mjekësore, urë pezullimi e njësisë së kujdesit intenv të ICU dhe pajisje të tjera mjekësore。

Produktet

1. 2. 3. 4. 5. Tjetra> >> 常见问题解答1/5