product kryesore të ndërmarrjes sonë janë tavolina operative mekanike shumëfunksionale e serisë TS, tavolina elektrike të serve TD, shumë pasqyra të serve DD, llamba funksionuese me reflektim të plotë, llamba operative të serve LED, mekanike dhe elektrike, tavolinë funksionimi hidraulike, shtrati gjinekologjik dhe shtrati i ekzaminimit,varëse mjekësore, urë pezullimi e njësisë së kujdesit intenv të ICU dhe pajisje të tjera mjekësore。

Montimi ne墙