02
surgical-light
操作表
medical-pendant

TENTANG神灵

WANYU

  • 关于我们
  • 关于我们
  • 关于我们
  • 关于我们
  • 关于我们

WANYU

BUBUKA

上海万余Médis设备有限公司:上海万余设备有限公司:上海万余设备有限公司:上海万余设备有限公司:上海万余设备有限公司:上海万余设备有限公司:上海万余设备有限公司:上海万余设备有限公司:上海万余设备有限公司:上海万余设备有限公司:上海万余设备有限公司:上海万余设备。Sakabeh garis produt diju di panjuru dunya, sareng kami gaduh mitra agénsi éksklusif di seueur nagara di Éropa sareng Amérika。

  • -
    Didirikeun较2004年
  • -
    16较pangalaman
  • -+
    朗贡提60产品
  • -+
    Panyekel mtv大奖:13

produk

Inovasi

  • LED 500/700吊顶LED双头医院医用灯,CE认证

    LEDD500 / 700 Siling LE…

    Perkenalan LEDD500 / 700 ngarujuk kana lampu médis rumah sakit LED kubah ganda。佩鲁马汉兰普médis鲁玛萨基特迪达梅尔蒂娜合金铝sareng pelat铝坎德尔迪杰洛,阿努恩加班托桑比桑皮肯消散帕纳斯。博拉姆nyaéta博拉姆欧司朗,konéng sareng bodas。我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们。我想买一件铝制的衣服。Aya tilu pilihan pikeun panangan spring,…

  • LED 620620天花板LED双穹顶医疗操作灯,带有墙壁控制雷竞技原生app

    LED 620620 siling LED…

    Perkenalan LEDD620 / 620 ngarujuk kana kubah ganda dipasang lampu operasi médis。无论如何,我都要用我的名字来做。苍康合金铝材,内部成型,耗散panas langkung saé。7 modul lampu, jumlahna 72 bohlam, dua warna konéng sareng bodas, bohlam OSRAM kualitas luhur, suhu warna 3500-5000K tiasa稀释yukeun, CRI langkung luhur tibatan 90, panerangan tiasa ngahontal 150000 Lux。面板operasi nyaéta layar toél LCD, cahaya, warna…

  • LED 730740天花板LED双头医用外科灯,高雷击强度雷竞技官方网站

    LED 730740吊顶LED…

    Perkenalan LEDD730740 ngarujuk kana lampu bedah médis tipe kelopak ganda。比肯·罗汗汗歌剧歌剧,吉尼斯·克罗汗·阿罗汗·阿罗汗régulénna阿罗汗·阿罗汗·阿罗汗·阿罗汗·阿罗汗·阿罗汗régulénna。Lampu bedah médis ganda LEDD730740 nyayagikeun maksimal 150000lux sareng suhu warna max tina 5000K sareng max CRI 95。Sadaya参数tiasa diatur, dina sapuluh tingkat, dina面板控制layar rampa LCD。énggal,抵抗…

  • LED 500/ 700c +M吊顶LED双穹顶摄像机手术室灯

    LEDD500 / 700C + M Siling…

    Perkenalan LEDD500700C + M ngarujuk kana lampu kamar operasi LED kubah ganda。系统kaméra内部sareng监测甘东éksternal tiasa dianggo pikeun tujuan latihan。Éta ngamungkinkeun歌剧监视sareng ngarékam。妇产科、血管外科、toraks、神经外科、骨科、创伤科、急诊、ATAWA、泌尿科、TURP、眼科、内窥镜、血管造影术系统摄像头Kaméra内置摄像头,teu kedah digantung éta sareng set sanés…

BERITA

Jasa Kahiji

  • 兰普·斯林·迪帕桑·迪昂·阿塔瓦·阮甘·阿努·长公纳·鲁胡尔?

    Dina mangtaun-taun taun pangalaman penjualan sareng produksi, kami mendakan yén sababaraha konsumén bingung pisan nalika mésér lampu操作。碧根兰普歌剧朗基特朗基特,长工那帕玛桑加idéalna nyaéta 2,9 méter。Tapi di Jepang,泰国,Ékuador, atanapi sababaraha…

  • 迟来的pikeun Lampu Operasi

    娜丽卡·帕朗甘演唱nyarios yén kuring henteu kantos mésér lampu operasi anjeun,那你是谁?我想让他安息。你知道我的名字吗?Sadaya penjualan, dina waktos ayeuna, bakal nyaritakeun yén产品kami pangsaéna。那你的名字是什么?Salaku profesi……