02.
手术灯
手术表
医学吊坠

Tentang Kami.

Wanyu.

  • 关于我们
  • 关于我们
  • 关于我们
  • 关于我们
  • 关于我们

Wanyu.

布鲁瓦

上海万宇梅迪斯设备有限公司临安迪娜Ak​​tipitas Penjualan Alat-AlatMédis,Fokus Kana Pamasaran Alat-Alat Kamar Operasi,Kalebet Lampu Operasi,MéjaSoperasi,SarengPendantsMédis。Sakabeh Garis Produk Dijual di Panjuru Dunya,Sareng Kami Gaduh MitraAgénsiéksklusifdi seueur nagaradiéropasarengamérika。

  • -
    Didiri iceun Taun 2004.
  • -
    16 Taun Pangalaman.
  • -+
    Langkung Ti 60 Produk
  • -+
    Panyekel Emas:13

Produk.

Inovasi.

  • LEDD500 / 700天花板LED双头医院医疗灯与CE证书

    LEDD500 / 700 SISING LE ...

    Perkenalan LEDD500 / 700 NGARUJUK KANALAMPUMÉDISRUMAHSAKITLED KUBAH GANDA。Perumahan LampuMédisRumahSakit Didamel Tina合金铝制Sareng Pelat Aluminum Kandel Di Jero,Anu Ngabantosan Pisan Pikeun耗散Panas。BohlamNyaétaBohlam奥斯德拉姆,KonéngSarengBodas。地区rampa液晶龙头南达达Nyaluyukeun Cahaya,Suhu Warna Sareng Cri,Sadayana Tiasa Diatur Dina Sapuluh Tingkat。Panangan Anu Muterkeun nganggo Panangan铝合金Ringan Pikeun Possi Anu Akurat。Aya Tilu Pilihan Pikeun Panangan Spring,...

  • LEDD620620天花板LED双圆顶医疗灯与墙壁控制雷竞技原生app

    LEDD620620硅胶LED ...

    Perkenalan LEDD620 / 620 Ngarujuk Kana Kubah Ganda Dipasang LampuOperasiMédis。Produk Anyar,Anu Parantos Ditingkatkeunun Dumasar Kana Produk Aslina。Cangkang合金铝,Ditingkatkeun Struktur内部,Pangaruh耗散Panas LangkungSaé。7 Modul Lampu,Jumlahna 72 Bohlam,Dua WarnaKonéngSareng Bodas,Bohlam Osram Kualitas Luhur,Suhu Warna 3500-5000K TiSa Diluyukeun,Cri Langkung Luhur Tibatan 90,Panerangan TiSa Ngahontal 150,000 Luahontal 150,000勒纳Panel OperasiNyaétalayartoél液晶液,Cahaya,Warna ...

  • LEDD730740天花板LED双头医疗手术灯,避免强度高雷竞技官方网站

    LEDD730740天花板LED ......

    Perkenalan LEDD730740 NGARUJUK KANA LAMPUBEDAHMÉDISTIPEKHOPECAK甘达。Pikeun Rohangan Operasi Kalayan Kotak Panyucian,Jinis Kelopak Tiara Noykahan Aliran Hawa Ngahalangan Sarengan·纳吉·尼吉拉·雷鲁兰·迪纳阿里兰·哈瓦尔LampuBedahMédisGandaLEDD730740 Nyayagikeun Maksimal 150,000 000Lux Sareng Suhu Warna Max Tina 5000K Sareng Max Cri 95.Adaya参数TiSa Diatur Dina Sapuluh Tingkat Dina Panel Kontrol Layar Rampa LCD。Pakemna Didamel Tina BahanÉnggal,抵抗...

  • LEDD500 / 700C + M天花板LED双圆顶手术室灯与视频相机

    LEDD500 / 700C + M SILING ...

    Perkenalan LEDD500700C + M NGARUJUK KANA LAMAU Kamar Operasi LED Kubah Ganda。SISTEMKAMÉRA内部Sareng MonitorGantungéksternalTiSADianggo Pikeun Tujuan Latihan。Étangamungkkkeun operasi监控SarengNgarékam。Larapkeun Kana■Operasi Beueung / Umum■妇科■Bedah Jantung / Vaskular / Torak■神经外科■矫形■矫形■创伤学/紧急Atawa■泌尿外科/ TURP■ENT /眼科■内窥镜血管造影■内窥镜血管造影特点1.系统相机Kaméra内置摄像头,Teu Kedah DigantungÉtasareng套装Sanés...

Berita.

Jasa Kahiji.

  • HENTEU TIASA Operasi Lampu Suling Dipasang Dina Ruang Atawa Ruangan Anu Jangkungna Luhur吗?

    DINA Mangtaun-Taun Taun Pangalaman Penjualan Sareng Produksi,Kami MendakanYénSababarahaKonsuménBingungPisanNalikaMésérLampuOrmasional。Pikeun Lampu Operasi Langit-Langit,Jangkungna PamasanganIdéalnaNyaéta2,9Méter。Tapi di Jepang,泰国,Ékuador,atanapi sababaraha ...

  • Pesenan Perbaikan迟来的Pikeun Lampu Operasi

    Nalika Palanggan Asing NyariosYénKuringHENTEUKantosMésérLampuOperasi Anjeun,Naha Kualitasna Tiara Dipercaya?阿塔帕·安赤纪杰特泰寿泰国。Naon Anu King Kedah Lakukeun upami Aya Masalah Kualitas?Sadaya Penjualan,Dina Waktos Ayeuna,Bakal NyaritakeunYénProdukKamiPangsaéna。Tapi Naha Anjeun Leres-Leres Percanten Ka Aranjeunna?Salaku Profesi ......